Waarom jij in een hokje past en toch uniek bent

HOKJES

Ik hou er niet van om in een hokje geplaatst te worden, jij?

Toch vind ik sommige hokjes wel leuk, zoals de strandhokjes op de  foto. En al zijn het allemaal hokjes, ze zijn toch allemaal uniek. Er zijn dus unieke verschillen binnen de hokjes.

Ik heb het Van Dale woordenboek er even op na geslagen en gekeken wat deze zegt over hokjes:

Iemand in een hokje plaatsen wil dus zeggen dat iemand in een bepaalde categorie geplaatst wordt. Hmm 🧐 en een categorie is een klasse, afdeling of soort.
Ik ben een mens, een vrouw, een soort. In het hokje human being.
Maakt mij dat hetzelfde of dezelfde als jou? Volgens mij niet 😜
Bij Human Design, dat ik wil gaan inzetten bij het maken van jouw website*, word je in een categorie geplaatst aan de hand van je geboortedatum en -tijd. In een hokje dus 😳.
Dit zijn de categoriën: (Manifesting) Generator, Projector, Manifestor en Reflector.
Gelukkig hebben we net gezien dat strandhokjes en ook human beings heel veel van elkaar kunnen verschillen. Bij Human Design is dat net zo; ik zit bijvoorbeeld in het hokje Manifesting Generator, net als een vriendin van mij, maar toch verschillen we bijna als dag en nacht van elkaar. Tegelijkertijd zijn er ook overeenkomsten in onze energie.

Human Design laat zien dat jij UNIEK bent. Oppervlakkig gezien word je in een bepaalde categorie geplaatst ja, maar dat is lang, lang niet alles.

*Websites, nog een hokje zou je kunnen zeggen en toch is er geen één website hetzelfde. Want het bedrijf of de persoon achter de website is anders dan de ander en dit is waar wat mij betreft de MAGIC tussen Human- en webdesign begint.

Ben je benieuwd hoe jouw ‘hokje’ eruit zou kunnen zien?

Denise – webdesigner met een passie voor Human Design

Ik maak de human zichtbaar op jouw website. Ik bouw jouw website op basis van jouw Human Design blauwdruk en zorg dat jouw energie, persoonlijkheid, missie, visie en passie voelbaar wordt.