Hi, ik ben Denise Noya

Ik maak de human zichtbaar op jouw website. Ik bouw jouw website op basis van jouw Human Design blauwdruk en zorg dat jouw energie, persoonlijkheid, missie, visie en passie voelbaar wordt.

Er is maar één jij. Pak je podium.

Recente tekeningen door mij gemaakt, behalve de middelste, dat is een foto 😉

Als kind kon ik uren tekenen, dat was typisch Denise. Ik volgde een opleiding als grafisch ontwerper en ging werken in de grafische sector, eerst als dtp-er/vormgever en later ook als webbouwer.

Na de geboorte van mijn zoon zat ik niet lekker in mijn vel, ik kreeg lichamelijke klachten. Het enige moment dat ik me echt goed voelde was na de yogalessen. Ik besloot daarom in 2009 naast mijn werk een drie-jarige opleiding tot Hatha yogadocent te volgen. 

De eerste les zal ik nooit vergeten; het ging over ont-moeten. Voor mij betekent ontmoeten het ontmoeten van andere mensen; ècht luisteren naar anderen en verbinding maken. Maar ook ont-moeten. Ik realiseerde me dat ik ontzettend veel moest van mezelf. Ik voelde daardoor vaak (onbewust) een enorme druk en dit had gezondheidsklachten tot gevolg. Stapje voor stapje leerde ik het ‘moeten’ los te laten. Ik leerde weer luisteren naar mezelf. Waar word ik gelukkig van? Waar ligt mijn passie? Waar voel ik voldoening en vrijheid?

Voor mij is dit helemaal duidelijk: ik wil creëren.
Websites bouwen, mijn kennis delen en werken met gepassioneerde yogadocenten, coaches en therapeuten die leuke klanten aan willen trekken met een website die volledig afgestemd is op haar unieke aanbod.

Mijn achtergrond als grafisch ontwerper en yogadocent lijken misschien op het eerste gezicht geen logische combinatie. Als webdesigner voor mijn klanten valt deze combinatie van kennis toch op zijn plaats; het creatieve- en technische deel als grafisch ontwerper en mijn inlevingsvermogen als yogadocent. 

Om ook weer los te komen van het dagelijkse digitale werk ben ik het liefst op het strand, op de fiets of op de yogamat. Uit mijn hoofd, in mijn lichaam. Dit geeft mij balans, nieuwe creatieve ideeën en energie.

“Wauw!!! Wat ziet de website er prachtig uit! De overgangen van de foto’s, de kleuren, het design en toch de simpelheid maakt het voor mij echt prachtig!!”

Dominic Hoff | Domi’s Breakdance

Co Founder Lamburg

Ik ben een creatieve denker en ontwerp vanuit de visie van mijn klanten. Ik krijg graag de creatieve vrijheid om aan de slag te gaan en jouw persoonlijkheid, energie en visie in jouw website te verwerken. Daarnaast deel ik graag mijn kennis tijdens het begeleiden van jou in het proces om zelf je webonderhoud te doen. De brug zijn tussen spiri(tual) en digi(tal). Sinds mijn kennismaking met Human Design is dit concept niet meer los te koppelen van mijn werk. Het is de rode draad die overal in terug te vinden is.

Ik assisteer je graag met de nodige (technische) kennis en enthousiasme, waardoor jij rust ervaart bij het maken en onderhouden van jouw website en/of online academie. Zo kun jij de focus houden op jouw passie.