Human Web Design blog

Website kleuren kiezen

Website kleuren kiezen

Een nieuwe manier van website kleuren kiezen De kleuren op je website bepalen voor een groot gedeelte de sfeer die je dienst of product uitstraalt, dus je wilt dit zorgvuldig doen.  Kleuren kunnen zelfs emoties oproepen en kunnen er ook voor zorgen dat je bezoekers op...

Waarom jij in een hokje past en toch uniek bent

Waarom jij in een hokje past en toch uniek bent

HOKJES Ik hou er niet van om in een hokje geplaatst te worden, jij? Toch vind ik sommige hokjes wel leuk, zoals de strandhokjes op de  foto. En al zijn het allemaal hokjes, ze zijn toch allemaal uniek. Er zijn dus unieke verschillen binnen de hokjes. Ik heb het Van...

Content creatie

Content creatie

Content creëren Om zichtbaar te zijn met je passie zul je content mogen maken. Content zodat men jou kan leren kennen, weet wat je doet en voor wie je dat doet. Zo bouw je namelijk aan je zichtbaarheid.Maar wat is zichtbaarheid eigenlijk? Het is een middel om jouw...

Human Web Design

Human Web Design

Human Design Ik herinner mij nog de eerste keer dat ik in aanraking kwam met Human Design. Ik was net begonnen met mijn opleiding ‘Technisch Virtual Assistant’ bij Francis Keek, toen zij mij wees op een online challenge van Sjoukje de Haas. Het precieze  onderwerp van...

Wees jezelf. Laat zien wie je bent, wat je bent en waar je in gelooft. Laat dit doorschijnen in iedere boodschap die je vertelt!